Over ons

Broers Dirk en Erwin den Ouden administratiekantoor Blue Ocean

De start
In 2015 is Erwin gestart met een Juristenkantoor (Blue Ocean Juristen) in combinatie met het administratiekantoor. De focus lag hierbij op het Juristenkantoor, dat daarmee een zelfstandig bestaansrecht kreeg. Toen Dirk eind 2022 aangaf voor zichzelf te beginnen zijn de krachten gebundeld en hebben we het administratiekantoor verder geprofessionaliseerd. Vanaf de eerste dag van 2023 is Administratiekantoor Blue Ocean een feit. 

Gezamenlijk avontuur
Wat de samenwerking tussen ons bijzonder maakt is dat we broers zijn. En dat zie je ook terug in hoe we in ons werk staan. Van huis uit hebben we goed contact, houden we van humor en no-nonsens. Dit is onze basis zowel privé als in ons werk. Daarbij hebben we natuurlijk onze eigen sterke punten. Zo heeft Dirk plezier in het boekhouden en het onderscheidt hem dat hij pas rust heeft als de boekhouding van de klanten op orde is. Erwin kijkt meer naar het overkoepelende en de bedrijfsvoering. Daar komt onze taakverdeling ook vandaan. Als je ons jouw administratie laat doen dan heb je vooral contact met Dirk. Hij neemt het uitvoerende werk voor het administratiekantoor op zich. Erwin zal zich meer richten op de ondersteunende en overkoepelende activiteiten bijv. rondom website en marketing.

Ervaring
Met Dirk zijn jarenlange ervaring als financieel verantwoordelijke bij een organisatie die de implementatie verzorgt voor het boekhoudpakket Afas, maakt hem de perfecte partner. Zijn oog voor precisie aangevuld met een eenvoudige maar doeltreffende werkwijze past bij de visie waar Blue Ocean voor staat. Zeker binnen een boekhoudpakket dat hij kan dromen.

No-Nonsens
Zoals we al noemden is no-nonsens een drijfveer in ons werk. Zo houden we van korte lijntjes, geen onverwachte kosten of verrassingen, maar wel een efficiëntie  en duidelijkheid. 

De blauwe oceaan maken we samen
Uit het runnen van een bedrijf kan je veel energie halen, maar er zijn altijd taken die er een beetje bij inschieten. Zo kan de administratie een terugkomend struikelblok zijn. Laat ons maar focussen op deze activiteiten, dat kunnen wij. Dan kan jij je focussen op een blauwe oceaan waar je jouw kwaliteiten tot uiting kan brengen.
Schakel ons daarom in! Zodat wij allebei kunnen doen waar wij goed in zijn.

Onze visie
Een administratie kan makkelijker ÉN leuker.
Voor jou als klant wordt de administratie leuker, omdat je bijna het hele proces uit handen kunt geven. Alleen de facturen stuur je nog in, daarmee is het geregeld. 

TEAMleden

Dirk den Ouden administratiekantoor Zwolle

Dirk den Ouden

Administrateur / Partner
Erwin den Ouden Administratiekantoor Zwolle

Erwin den Ouden

Jurist / Partner
Corline van Heerde administratiekantoor Zwolle

Corline van Heerde

Junior administrateur / Office manager

You are welcome

Wij gaan voor onze klanten door het vuur…

Wij nemen alleen genoegen met perfectie, maar genieten er nog meer van om iets perfect te maken. Daag ons daarom uit om uw administratie perfect te maken en u te ontzorgen. 

0 %

tevreden klanten

0 sec

Pitstijd voor BTW aangifte

0 x

Vreugdedansjes vandaag

0 k

Aantal facturen ingeboekt

Sluit je daarom bij ons aan! Anderen gingen je voor!

Hoe onze dienstverlening bevalt laten we graag door onze klanten vertellen. 

logo1
logo2
logo3
logo4

Featured Resources

Together we can envision, inspire and transform your business

The main thing for us is to provide high-quality services for enterprises operating in any areas of business. Our company takes on the most difficult projects, and we always bring them to the end.

All our specialists have many years of experience in various areas of business, they constantly work on professional development and attend courses and seminars.

You receive high-quality advice and expert assistance in matters of interest to you. We take into work even the most difficult projects.